ISDN Stopt!

 

Blijf ook na 1 september bereikbaar voor uw klanten

1 september 2019 lijkt nog ver weg, maar het is zover voor u het weet. ISDN verdwijnt vanaf die dag.Het wordt namelijk niet meer ondersteund.

Ontwikkelingen op het gebied van de cloud en internet hebben ervoor gezorgd dat deze techniek inmiddels achterhaald is en vrij kostbaar is in vergelijking met de nieuwe technieken.

Denk aan kostenverlaging, meer telefoniefuncties en onafhankelijkheid van hardware.Maakt u binnen uw organisatie nog gebruik van ISDN? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk over te stappen naar telefonie via de cloud, oftewel een Hosted Telefonie (Hosted VoIP) oplossing van Your Budget.

Maakt u vandaag nog een afspraak om te bespreken wat uw mogelijkheden zijn. Door nu alvast de overstap naar één van de alternatieven te maken blijft u ook straks gewoon bereikbaar voor uw klanten.

Overstappen is belangrijk, want anders zit je

vanaf 1 september 2019 bijvoorbeeld zonder telefoon.

Your Budget helpt je in drie eenvoudige stappen:

1. Inventariseren
Behoud ik mijn telefoonnummers?
Werkt mijn pinautomaat nog?
Blijft mijn alarm werken?
Ben ik tijdelijk niet bereikbaar?
Stoppen met ISDN kan meer gevolgen hebben dan je op voorhand verwacht.
Daarom inventariseren wij samen je huidige situatie. Wij helpen je goed geïnformeerd over te stappen.
2. Kiezen
Bij de overstap gaan we niet over één nacht ijs. Omdat iedere organisatie uniek is, vraagt dat om een op-maat oplossing. Samen met onze specialisten kiezen we de optie die het best bij uw organisatie past. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het overstaptraject om u zowel tijdens als na de overstap de best mogelijke oplossingen en service te kunnen bieden.
Door nú de overstap te maken loopt u straks niet achter de feiten aan. Bovendien profiteert u zo al op korte termijn van een veel grotere bereikbaarheid, meer functionaliteiten en lagere kosten.
3. Overstappen

 

Ga met ons in gesprek!

Neem vandaag nog contact op met een van onze Hosted Telefonie specialisten voor een persoonlijk advies op maat. Zij bekijken graag met u de impact en mogelijkheden voor uw organisatie en begeleiden u met aandacht bij de overstap. Zo bent u ook na 1 september bereikbaar voor uw klanten.

U kunt ook direct een offerte aanvragen. Mailt u 2 recente facturen (niet die van januari en augustus) en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Deze kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

                                

 

Ben u de hoge kosten van telefonie en internet ook zat?

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw persoonlijke offerte aan.

Mail uw huidige overeenkomst(en) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.