Het energie abonnement van Your Budget

Wanneer Your Budget uw persoonlijke adviseur wordt voor uw energie zaken, kunt u een abonnement afsluiten.

 

Waarom heeft Your Budget het abonnement?

Your Budget, uw onafhankelijk energie adviseur, onderscheid zich in haar dienstverlening van de wildgroei aan energie adviseurs en vergelijkingssites die vaak alleen een doorgeef luik zijn voor een energiemaatschappij en de klant. Your Budget zorgt ervoor dat u door de vele bomen het bos weer ziet door transparant te zijn in o.a. haar berekeningen.

 

De voordelen van het Your Budget Abonnement

  • U bespaart hiermee veel geld én tijd
  • Your Budget helpt u met ontzorgen
  • Uw tarieven zijn up to date en u zult nooit meer tot de slapende klanten behoren
  • Eindnota Check bij een overstap
  • Gratis jaarnota controle voor consument en klein zakelijk
  • Begeleiding in onafhankelijk advies

Lid worden is heel simpel en gratis. 

De duur van het abonnement is 1, 2, 3 jaar, afhankelijk van de duur van uw leverancierovereenkomst die Your Budget dan voor u afsluit. U geeft dan een volmacht af aan Your Budget om u energiezaken te regelen en mailt deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe kunt u lid worden

U machtig Your Budget met een volmacht om een energieovereenkomst voor u in orde te maken. Deze volmachtkunt u per email aanvragen of downloaden en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (De ean code vindt u terug op een jaarnota.)

Terugkoppeling

Op basis van analyse maken we een berekening waarbij u heel eenvoudig kunt zien hoeveel u kunt besparen. Deze analyse koppelen we terug via een telefoongesprek, e-mailbericht of een persoonlijk gesprek. Pas nadat we u een terugkoppeling hebben gegeven, gaan we over tot het in orde maken van een verlengvoorstel of overstap.

Opzegkosten

Het abonnement kunt u beëindigen bij Your Budget, binnen de opzegtermijn. Buiten de opzegtermijn zijn er opzegkosten omdat we dan al bezig zijn om prijsafspraken te maken en werk hebben verricht.

Klik op de icoon en lees meer over de opzegtermijn en opzegkosten.

Opzegkosten Your Budget abonnement 


Opzeggen van het abonnement  is kosteloos bij tijdige opzegging. Bij een vroegtijdige opzegging zijn er opzegkosten per niet uitgedient jaar verschuldigd maar ook als u overstapt met uw energie overeenkomst bij een derde dan Your Budget of heeft laten verlengen bij een derde dan Your Budget. De opzegging kan schriftelijk per aangetekend schrijven of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De opzegging is pas definitief bij een bevestiging van de ontvangst van uw opzegging door Your Budget. U zult hiervan een schrifteijke terugkoppeling krijgen ter bevestiging van de beëindiging van uw abonnement om aan te geven dat Your Budget uw opzegging in goede orde heeft ontvangen. Zonder deze terugkoppeling van Your Budget, is de opzegging niet definitief.


Wanneer er kosteloos opgezegd kan worden is afhankelijk van de afgesloten energie overeenkomst. 


Abonnement voor bepaalde tijd 


U kunt uw abonnement met Your Budget kosteloos opzeggen afhankelijk van de hier onder beschreven opzegtermijn.


Duur energie overeenkomst     Opzegtermijn


1 jaar                                           6 maanden voor einddatum energie overeenkomst


2 jaar                                           6 maanden voor einddatum energie overeenkomst


3 jaar of langer                              6 maanden voor einddatum energie overeenkomst 


Uw abonnement gaat altijd eerst in voor een bepaalde tijd wanneer er sprake is van een vaste prijs contract. Wordt uw vaste prijs contract verlengt met een contract voor onbepaalde tijd, dan geld de opzegtermijn voor het abonnement voor onbepaalde tijd. Heeft u een verlengvoorstel voor een vaste prijs contract gekregen, zie dan de opzegtermijn voor het abonnement voor bepaalde tijd.


Abonnement voor onbepaalde tijd 


Heeft u een energiecontract voor onbepaalde tijd afgesloten, dan geld de opzegtermij voor het abonnement voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn voor kosteloos opzeggen voor een abonnement van onbepaalde tijd is 3 maanden en dient schriftelijk te gebeuren. U zult hiervan een schrifteijke terugkoppeling krijgen ter bevestiging van de beëindiging van uw abonnement.


De opzegkosten 


Bij vroegtijdige opzegging zijn er opzegkosten:


MKB           : €100,- excl. Btw per niet uitgedient jaar en per product


Consument  : €50,- per product voor een abonnement voor onbepaalde tijd.


Deze staan los van eventuele opzegkosten van uw energie maatschappij.


Onder een vroegtijdige opzegging is inbegrepen het afsluiten van uw energie contract bij een andere partij, een concurrent van Your Budget of vergelijkingssite anders dan Your Budget, terwijl het abonnement van en met Your Budget niet schriftelijk is opgezegd en de opzegging niet bevestigd is.