42108229 mc

 

Your Budget is opgericht door Sharon van Dal. Zij is al een aantal jaren werkzaam in de energiemarkt van Nederland. Eerst als energieadviseur voor de consumentenmarkt en later voor mkb. Hierbij heeft zij veel ervaring en kennis opgebouwd. Op een gegeven moment liep Sharon tegen een plafond. Ze wilde meer kunnen doen voor haar klanten.

Kijkend naar wat vergelijkingssites en energiemaatschappijen deden besloot ze klanten te helpen niet alleen met besparen op leveringstarieven maar ook op (energie)belastingen en netwerkkosten. Daarnaast helpt ze ook klanten met energievraagstukken en het controleren en corrigeren van jaarnota's, facturen en eindnota's.

Hierbij helpt ze haar klanten met:

 • meer inzicht te krijgen in hun jaarnota's
 • de drempel om een overstap te maken te verlagen
 • de kosten van de gehele energie nota onder de loupe te nemen
 • ontzorgen

Sharon wil niet alleen een doorgeefluik zijn, maar de klant daadwerkelijk begeleiden bij een overstap, helpen met besparen en ontzorgen. Heeft u een bedrijf, dan kunt u zich focussen op uw bedrijf en toch besparen.

 

 

Your Budget is een bespaar- & adviescoach voor energie- & telecommunicatiediensten. Hierbij is Your Budget in samenwerking met prominente energiemaatschappijen als o.a. Essent, Eneco, Nuon, Engie, NLE, Eon, Sepa Green, Gazprom en providers als o.a. KPN, Ziggo, Dean, XS4All, etc.

Onze doelgroep is:

 1. Consumenten en kleinzakelijk: helpen met besparen, adviseren, begeleiding, eindnota controle bij overstap en persoonlijk contact.
 2. Voor grootzakelijk: maatwerk leveren, factuurcontrole, advies, begeleiding, eindnotacontrole bij overstap en persoonlijk contact.
 3. Voor makelaars, woningbedrijven en VVE’s: utilityprovider zijn. Dit houd in dat u als makelaar, woningbedrijf of VVE de mogelijkheid heeft om vrij eenvoudig nutsvoorzieningen te regelen voor uw klanten, huurders of kopers. De nutsvoorzieningen zijn: elektriciteit, telefonie, internet, tv en water. Voor degene voor wie u de nutsvoorziening(en) in orde wilt laten maken, kunt u een machtigingsformulier laten ondertekenen. Daarna kunt u in het Your Budget portaal de overeenkomst doorgeven.

 

 

Leveringstarieven

Aangezien niet alle aanbiedingen van een energiemaatschappij te vinden zijn op het internet heeft Your Budget de mogelijkheid een passend aanbod te zoeken bij de huidige leverancier van de klant, maar ook een concurrerend aanbod van een andere energiemaatschappij. Dit doen we niet alleen voor u maar ook voor vele andere klanten waardoor u meegenomen wordt in een collectief. Samen staan we sterker dan wanneer u de onderhandeling alleen doet.

Belastingen

Energiebelasting, opslag duurzame energie, regio en btw. Heel simpel: gaat uw verbruik naar beneden, dan heeft u ook een verlaging in uw belastingen en toeslagen.

Netwerkkosten

Door te kijken naar de netwerkaansluiting en uw (manier van) verbruiken kan een onderzoek uitwijzen of uw aansluiting niet te groot (gas) of te zwaar (elektra) is.

Telefoonkosten 

Door uw huidige overeenkomst te vergelijken met andere providers kunt u met DEAN 15%-72% besparen op uw vaste zakelijke telefonie, ongeacht welke provider u heeft.

 

 

 

 

 • Your Budget werkt met meerdere agenten, waardoor we ons sterk maken als collectief. Wanneer wij onze klanten bundelen staan we ook sterker dan u in de onderhandeling voor uw energiekosten alleen.
 • Your Budget vraagt uw huidige gegevens m.b.v. een eenvoudige volmacht op, zodat er een passend voorstel kan worden gezocht afgestemd op uw behoefte.
 • Your Budget bezoekt vaak haar klanten door in een persoonlijk gesprek het voorstel nader toe te lichten. Hierin zijn we open en transparant.
 • Slapende klant zijn is verleden tijd! Your Budget houdt uw tarieven en overeenkomsten in de gaten. U blijft op de hoogte van nieuwe aanbiedingen zodra uw overeenkomst afloopt.
 • Eindnotacontrole bij een overstap. Voor consumenten en kleinzakelijk is dit een service voor onze klanten. Voor grootzakelijk brengt Your Budget een bijdrage in rekening.
 • Maatwerk 

Door de samenwerking met verschillende agenten kan Your Budget concurreren met inkoopcollectieven. Samen staan we sterk in de onderhandeling. Een ieder werkt individeel in het ondernemerschap en toch met raakvlakken om zo de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kan Your Budget vaak klanten doorverwijzen naar externe deskundigen voor bijvoorbeeld: ledverlichting, zonnepanelen, warmtepompen en op weg naar nul energie bouwen. De klant krijgt zo de benodigde informatie.

Wat betreft de kosten van het netwerk, Your Budget zal na analyse van uw verbruik in combinatie met metingen en onderzoek met u bespreken wat uw mogelijkheden zijn. Hierin werkt Your Budget op No Cure No Pay basis en streven we ernaar dat de terugwintijd ca. 2 jaar is. De vergoeding die u Your Budget betaalt is 30% over de te realiseren kostenvermindering. De terugverdientijd ligt gemiddeld tussen de 9 maanden en 1,5 jaar, waarbij Your Budget de kosten die u aan uw netwerkbeheerder betaalt op een andere besteedt.

Het grootste deel in Nederland betaalt energiebelasting en btw. We controleren of de kosten voor belastingen goed doorberekend zijn. Dit doen we door de energiejaarnota van de afgelopen 5 jaar na te kijken. Ook hier werken we op No Cure No Pay basis en vragen we slechts een fee van 30% over het terug te vorderen bedrag.

 

 

 

 

 • houdt in dat pas wanneer het mogelijk is terug te vorderen of wanneer er een kostenverlaging betreffende uw netwerkkosten  mogelijk is, dat u dan pas aan Your Budget een fee van 30% hoeft te betalen over het terug te vorderen bedrag en/of het netwerkkosten besparing bedrag.
 • geldt alleen voor de energiebelastingteruggave & netwerkkostenverlaging