PRIVACY STATEMENT 

Your Budget hecht veel waarde aan uw privacy. Bij het verwerken van uw gegevens leven wij de wet- en regelgeving van de Wet bescherming persoonsgegevens na. In ons privacy statement leggen we uit welke gegevens wij verzamelen, voor welke doeleinden, hoe wij deze gegevens verkrijgen, wat uw rechten zijn en hoe u deze kunt uitoefenen. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de gegevensverwerking aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens in Den Haag. Your Budget is ervan overtuigd dat gegevensbescherming van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonsgegevens van (oud)klanten en suspects worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Verwerken van persoonsgegevens

Als u producten en/of diensten van Your Budget afneemt of contact met Your Budget heeft, leggen wij uw gegevens vast. Wij gebruiken uw gegevens voor het aangaan en de uitvoering van uw overeenkomst, onze dienstverlening en om u te informeren over nieuwe producten en diensten. Uw gegevens kunnen worden geanalyseerd om informatie en aanbiedingen zoveel mogelijk af te stemmen op uw interesses. In onze e-mails staat een link waarmee u uzelf kunt afmelden voor alle e-mail-communicatie vanuit Your Budget (met uitzondering van reacties op vragen die u per e-mail naar onze klantenservice stuurt).

Beveiliging

Your Budget heeft passende maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Hierbij wordt de grootst mogelijke nauwkeurigheid nagestreefd en rekening gehouden met de stand van de techniek, de kosten van de tenuitvoerlegging, de risico’s van de gegevensverwerking en de aard van de gegevens. De maatregelen zijn erop gericht om een onnodige verzameling en verdere verwerking van persoonsgegevens te voorkomen.

Links naar andere websites

Op de websites van Your Budget staat een aantal links naar websites van derden. Your Budget kan echter geen verantwoordelijkheid dragen voor de wijze waarop die partijen omgaan met uw gegevens. Lees hiervoor het privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Wat zijn uw rechten?

U heeft het recht om aan Your Budget te vragen of er persoonsgegevens van u worden verwerkt. Als dit het geval is, kunt u verzoeken om een schriftelijk overzicht van die gegevens. Als u van mening bent dat uw gegevens niet juist zijn, of dat Your Budget uw gegevens niet mag verwerken, kunt u Your Budget verzoeken om uw gegevens te wijzigen of te verwijderen. Your Budget laat u binnen vier weken weten in hoeverre Your Budget aan uw verzoek kan voldoen. Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, neem dan gerust contact op met mevr. S. van Dal van onze klantenservice (email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of gebruik ons contactformulier.

Om u te helpen bij het uitoefenen van uw privacy rechten, heeft de Autoriteit Persoonsgegevens een aantal voorbeeldbrieven gemaakt. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van deze voorbeeldbrieven:

Recht op inzage

Voorbeeldbrief verzoek om inzage

 

Recht op rectificatie

Voorbeeldbrief verzoek om persoonsgegevens te rectificeren/aan te vullen

 

Recht op vergetelheid

Voorbeeldbrief verzoek om persoonsgegevens te wissen

 

Recht van bezwaar

Voorbeeldbrief verzoek om te stoppen met gebruik van persoonsgegevens voor direct marketing

 

Wijzigingen

Your Budget behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Het is daarom verstandig om ons privacy statement regelmatig te lezen om op de hoogte te blijven van het meest actuele privacy beleid.