PARTNER WORDEN

 

Your Budget is op zoek naar partners die als freelancer of agent willen werken. Men zal zelfstandig werken met volledige ondersteuning van de back-office en toegang hebbende tot vele gerenommeerde leveranciers zoals NUON,  ESSENT, ENECO, ELECTRABEL, EON, NLE, ENERGIE DIRECT, QURRENT, DELTA NUTSBEDIJF, GAZPROM, ZIGGO, KPN, DEAN en nog vele anderen.

Door ons samen te bundelen hebben we toch de vrijheid van het individuele ondernemerschap met eigen wensen, maar kunnen we ons ook sterk maken als collectief.

Als zakelijk partner van Your Budget bouwt u een klantenbestand op die u in de komende jaren weer een dienst of product kunt aanbieden. De één kiest ervoor om de dienst ter aanvulling van bestaande werkzaamheden aan te bieden aan (potentiële) klanten en de ander focust zich op energie en/of telecom. Uw keuze kan zijn: B2C en/of B2B (kleinzakelijke en/of de grootzakelijk markt).

Vrij te bepalen zijn:

  • De werktijden
  • Het werkgebied  
  • Fulltime als parttime doen.  
  • Vanuit huis of op kantoor (Barendrecht)

Sales en producttrainingen worden ter ondersteuning aangeboden. Sommige trainingen zijn verplicht gesteld door de leverancier en zullen plaatsvinden op de door hun aangewezen locatie. Dit is om de kwaliteit van de sale te waarborgen maar ook om u van dienst te zijn in de verruiming van uw kennis. 

Bent u ondernemend genoeg en geïnteresseerd in ons verdienmodel of heeft u nog vragen en/of opmerkingen, meld u zich dan aan via het contactformulier of stuur een bericht via WhatsApp naar 06-3388 2274.

Wij horen graag van u.

 

 

 

28429925 m