Energie vergelijken & besparen

Hoe doet Your Budget het vergelijken van het energie aanbod.

Your Budget helpt consumenten en bedrijven in een persoonlijk gesprek met hun zoektocht naar een goedkopere energiemaatschappij welke past bij uw persoonlijke wensen. Hoe? Heel simpel: met de energie jaarnota check >>. 

De vergelijking van veel vergelijkingtools is niet op uw eigen tarieven en persoonlijke wensen gebaseerd. Hierdoor kan het zijn dat u al een gunstig tarief heeft bij uw huidige energie leverancier en straks op een duurder contract zou uitkomen. Hoe kan dit? Uw contractgegevens zijn niet bekend voor deze tools. Dit kan men alleen weten als zij deze van u doorgekregen hebben.

Daarnaast is de prijs is niet altijd doorslaggevend. Een vergelijkingstool houdt geen rekening met de persoonlijke wensen en visie van een persoon of bedrijf. Your Budget neemt uw wensen als klant mee in het besparingsvoorstel.

Your Budget onderhandelt voor u als collectief door voor meerdere klanten te onderhandelen. Met Your Budget staat u niet meer alleen wanneer u wilt onderhandelen voor uw energietarieven.

Wilt u toch gebruik maken van een vergelijkingstool en geen gebruik maken van de service van Your Budget om u te begeleiden in het maken van uw keuze. Wilt u wel gebruik maken van onze gratis service voor consumenten en kleinzakelijk , waarbij we u helpen met uw wensen af te stemmen op het energieaanbod upload de eenvoudige volmacht waarmee we uw verbruiks- en contractgegevens kunnen opvragen.

Overstappen of blijven?

Your Budget kijkt eerst welke aanbiedingen uw huidige energieleverancier heeft. Als klant staat u in de onderhandeling alleen terwijl Your Budget u laat meedoen aan een collectief van meerdere klanten die ook aangesloten zijn bij de energiemaatschappij waar u al bij zit. Daarnaast gaat Your Budget op zoek naar een aanbieding bij de concurrent die scherper is dan wat het aanbiedingsvoorstel is van uw huidige energieleverancier. Vaak is de besparing bij een overstap een heel stuk groter en blijft de keuze in uw handen.

 

Conclusie: Overstappen loont. 

Your Budget verzorgt de overstap &

controleert uw eindnota bij overstappen.

 

Bent u een groot zakelijke verbruiker, lees dan hier hoe Your Budget te werk gaat.