Uw onafhankelijke adviseur!

  • Onafhankelijk advies!
  • Doe de gratis jaarnota check!
  • Ontzorgen & Maatwerk!

 Wat Your Budget voor u kan betekenen.

ANALYSEREN

ADVISEREN

REALISEREN

ONTZORGEN

De energie- & telecommunicatiekosten zijn kosten die maandelijks terugkeren. Door slim met deze kosten om te gaan kunt u veel besparen en onnodige uitgaven verlagen. Heeft u een bedrijf? Dan zal de nettowinst stijgen.

Is het een leuk onderwerp? Niet als u door de zoveelste adviseur bent gebeld die zegt dat u veel geld zult besparen,
terwijl ze niet eens weten wàt u betaalt of u net even iets anders aan uw hoofd heeft.
Herkenbaar?

Wat Your Budget anders maakt is dat we verder gaan. Your Budget luistert naar úw wensen en ontzorgt. Your Budget vergelijkt uw contracten met de huidige aanbiedingen en verzorgt uw overstap, helpt u ook met uw vragen en geeft u tips & advies over uw persoonlijke situatie, verzorgt uw overstap en controleert uw eindnota bij de overstap.

Bedrijven kunnen een Your Budget energieabonnement afsluiten.
Lees hier meer over de vele voordelen van het
Your Budget abonnement. >>

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op de energie- en telecomunicatiekosten?
Mail dan uw energienota, nota voor netwerkkosten en/of factuur voor telecomdiensten naar
info@yourbudget.nl of
maak gebruik van de simpele volmacht.

VerenigingvanEigenaren.nl is de onafhankelijke, informatieve website voor eigenaren van appartementen en de verenigingen van eigenaren en biedt ondersteuning bij alle aspecten van een VvE. Vraagstukken inzake het beheer, onderhoud, verzekering, energie en regelgeving worden behandeld. 

Regelmatig adviseert Vereniging van Eigenaren VvE's om mee te doen aan de energie jaarnota check.VvE's maken dan gebruik van de deskundige hulp van Your Budget. Hierdoor hebben vele VvE's flinke besparingen op kunnen doen die weer ten goede van het budget van de VvE komt. Een euro kan immers maar één keer worden uitgegeven.

 

Contract check Telecom diensten

In Nederland betalen we nog steeds te veel voor onze telecom diensten als vaste telefonie, internet, mobiel en tv. Your Budget helpt u met besparen op de kosten van telefonie, mobiel, internet en tv.

Voor deze dienst van Your Budget kunt u tegen een kleine vergoeding van 10% over wat u zult gaan besparen de kosten voor telecom, internet en tv enorm drukken. Hoe? Upload uw huidige contracten.

Your Budget doet aan de handen van uw contracten een contract check. Your Budget werkt hierin op No Cure No Pay basis. Doe vandaag nog de contract check en upload uw facturen via het contact formulier of mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.