Uw onafhankelijke adviseur!

  • Onafhankelijk advies!
  • Doe de gratis jaarnota check!
  • Ontzorgen & Maatwerk!

 Wat Your Budget voor u kan betekenen.

ANALYSEREN

ADVISEREN

REALISEREN

ONTZORGEN

De energie- & telecommunicatiekosten zijn kosten die maandelijks terugkeren. Door slim met deze kosten om te gaan kunt u veel besparen en onnodige uitgaven verlagen. Heeft u een bedrijf? Dan zal de nettowinst stijgen.

Is het een leuk onderwerp? Niet als u door de zoveelste adviseur bent gebeld die zegt dat u veel geld zult besparen,
terwijl ze niet eens weten wàt u betaalt of u net even iets anders aan uw hoofd heeft.
Herkenbaar?

Wat Your Budget anders maakt is dat we verder gaan. Your Budget luistert naar úw wensen en ontzorgt. Your Budget vergelijkt uw contracten met de huidige aanbiedingen en verzorgt uw overstap, helpt u ook met uw vragen en geeft u tips & advies over uw persoonlijke situatie, verzorgt uw overstap en controleert uw eindnota bij de overstap.

Bedrijven kunnen een Your Budget energieabonnement afsluiten.
Lees hier meer over de vele voordelen van het
Your Budget abonnement. >>

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op de energie- en telecomunicatiekosten?
Mail dan uw energienota, nota voor netwerkkosten en/of factuur voor telecomdiensten naar
info@yourbudget.nl of
maak gebruik van de simpele volmacht.

Onze aantal van onze partners

Eneco Energie Direct Essent
Sepa Green Delta NLE
Engie Green Choice Gazprom
Nuon Total logo button Oxxio

 

 

 

VerenigingvanEigenaren.nl is de onafhankelijke, informatieve website voor eigenaren van appartementen en de verenigingen van eigenaren en biedt ondersteuning bij alle aspecten van een VvE. Vraagstukken inzake het beheer, onderhoud, verzekering, energie en regelgeving worden behandeld. 

Regelmatig adviseert Vereniging van Eigenaren VvE's om mee te doen aan de energie jaarnota check.VvE's maken dan gebruik van de deskundige hulp van Your Budget. Hierdoor hebben vele VvE's flinke besparingen op kunnen doen die weer ten goede van het budget van de VvE komt. Een euro kan immers maar één keer worden uitgegeven.

 

Wat houd de Gratis Jaarnota Check in?

Met de gratis jaarnotacheck controleert Your Budget voor de consument en klein zakelijke afnemer de jaarnota op:

  1. de kosten van leveringstarieven
  2. de energiebelasting en wat u kunt doen om deze kosten naar beneden te krijgen
  3. de netwerkkosten (de benodigde capaciteit en gefactureerde bedragen)

Besparen op de leveringskosten is voor consumenten en kleinzakelijk gratis. 

Alleen wanneer we maatwerk leveren voor de grootzakelijke markt, kost dit €24,95 per EAN-code om een goed verlengvoorstel te zoeken voor u en deze in orde te maken. Heeft u meerdere leveringsadressen, vraagt u dan een vrijblijvende offerte aan.

Kunt u besparen op de energiebelasting, of kunnen we energiebelasting terugvorderen, of uw netwerkkosten verminderen, dan kost dit onderzoek voor de consument per onderdeel €9,95 en voor bedrijven v.a. €24,95 (afhankelijk van hoeveel aansluitingen u dus heeft als bedrijf.) U krijgt vooraf een offerte zodat u weet wat het aanpassen van de netwerkkosten kost. Van het bedarg dat u kunt gaan besparen, is de eenmalige fee voor Your Budget 30% over de te realiseren besparing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kan Your Budget hierin voor u betekenen?

De energiemaatschappij stuurt u de factuur en wij controleren alle punten op deze factuur op de volgende punten:

Wordt de energiebelasting wel juist doorberekend?
Kloppen uw netwerkkosten?
Is de netwerkaansluiting wel juist voor uw behoefte?
Staan uw leveringstarieven nog scherp of bent u inmiddels een slapende klant? 

 

 

 

 

 

Uw jaarnota bestaat uit 3 onderdelen :

  • Leveringstarieven en vastrecht van de energiemaatschappij
  • Belastingen: Energiebelasting elektriciteit en energiebelasting gas, opslag van duurzame energie , Btw, Regio toeslag, Heffingskorting elektriciteit
  • Netwerkkosten van de regionale netwerkbeheerder

 

  

Leveringstarieven 

Energiebelasting 

  Netwerkkosten

Besparing op leveringtarieven

Lagere leveringstarieven en vastrecht is een kwestie van uw eigen huidige contract te vergelijken met de huidige aanbiedingen.

Wilt u niet overstappen, dan kan dit. Your Budget kijkt dan bij uw huidige leverancier wat uw mogelijkheden zijn.

Maakt het voor u niet uit wie de factuur stuurt, dan zoeken we naar een heel scherp aanbod bij een andere leverancier. De keuze is aan u en zal door ons onderbouwd en uitgelegd worden.

Dit doen we niet alleen voor u, maar ook voor vele andere klanten die hierdoor een scherper tarief krijgen dan wanneer u als individu een offerte aanvraagt.

Voor consumenten en kleinzakelijk is dit gratis. Voor de grootzakelijke markt vragen we een vergoeding van €75,- per aansluiting, welke gebruikt zal worden om maatwerk te leveren.

Controleren & terugvorderen van belastingen

Heeft u meer dan 10.000 kWh, dan is het zeker lonend om de facturering van de afgelopen 5 jaar kosteloos te laten controleren.

Indien er kan worden teruggevorderd, dan vragen we een vergoeding van 30% fee over het terug te vorderen bedrag.

Hierbij werken we op een No Cure No Pay basis. Valt er niets te vorderen, dan zijn er de eerste keer geen kosten. Wilt u dat Your Budget dit jaarlijks voor u doet, dan kunt u een abonnement afsluiten voor 1, 2 of 3 jaar. Vraagt u hiervoor naar de voorwaarden.

Het kan dus zeker geen kwaad de proef op de som te nemen en de jaarnota check door Your Budget te laten doen.

Controleren, terugvorderen en/of verlagen van netwerkkosten

Netwerkkosten hoeven niet altijd juist doorberekend te worden door uw energiemaatschappij of dat de netwerkbeheerder te hoge gecontracteerde waardes doorberekend.

Netwerkaansluiting: Is deze wel up-2-date? In de loop de jaren is er veel verandert in de techniek waardoor u als klant ongemerkt op een te hoge netwerkaansluiting kunt zitten. Als uit onderzoek blijkt dat de aansluiting te zwaar of te groot is, dan zetten we de procedure in werking om deze te verlagen. 

We streven ernaar om de terugverdien tijd binnen 2 jaar te houden. Tot nu toe is het ons gelukt, de terugverdien tijd tussen 6 maanden tot 1,5 jaar te houden, waarbij ondanks de kosten voor de procedure, daarna al een besparing gerealiseerd is. Het enige wat Your Budget hierbij doet, is de netwerkkosten in uzelf investeren. Dit houdt in dat Your Budget een deel van de netwerkkosten niet meer laat uitgeven aan de netwerkbeheerder, maar aan de kosten die gemoeid zijn voor het verlagen van de netwerkaansluiting.

Hier werken we op een No Cure No Pay basis waarbij de fee van Your Budget 30% is over de te realiseren besparing.

 

 

No cure No Pay

Your Budget werkt bij het terugvorderen van bedragen en/of het verlagen van de netwerkkosten op No Cure No Pay basis. Wat houdt dit in?

Heel simpel: Is er geen remedie, dan zijn er ook geen kosten.

Het kan zijn dat uit onderzoek blijkt dat uw netwerkaansluiting verlaagd kan worden en u besluit om welke redenen dan ook dit niet door te zetten, dan blijft alleen de fee van Your Budget en kosten voor de meting staan. De kosten voor verlaging zullen dan niet in rekening worden gebracht.

De fee van Your Budget is €24,95 per aansluiting. Voor bedrijven met meerdere aansluitingen is het v.a. €24,95 per aansluiting. Vraagt u hiervoor een offerte aan. (dit zijn de nieuwe tarieven voor aanvragen vanaf juli 2016)

 

 

DOE DE GRATIS JAARNOTA CHECK!

Doe de gratis jaarnota check en laat Your Budget analyseren wat uw mogelijkheden om te besparen zijn. Hoe? Heel simpel: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw meest recente jaarnota of ga naar het contactformulier.